Info voor deelnemers 14:00

Ophalen polsbandje en chip voor tijdsregistratie

Er zijn 2 gelegenheden om je polsbandje en je chip, en dus bewijs van deelname, op te halen. Vergeet niet je bewijs van inschrijving mee te nemen! Chip en startbewijs kun je ophalen bij Liefting Fit: The Gym, Molenwerf 36B, 1911 DB Uitgeest, op:

  • woensdagavond 3 juli tussen 19:00 en 20:30 
  • vrijdagavond 5 juli tussen 19:00 en 20:30

Bij het ophalen van je chip, krijg je ook een polsbandje die je verplicht om moet doen tijdens de loop. Zorg ervoor dat er weinig ruimte zit om je pols zodat je nergens achter vast blijf haken!

Vooraf

Iedereen doet mee op eigen risico en verantwoordelijkheid, is 14 jaar of ouder en heeft een zwemdiploma. Het dragen van sportschoenen is verplicht. Dragen van spikes is niet toegestaan, alsmede het meenemen van huisdieren op het parcours.

Zorg ervoor dat je je chip in je schoenveter vast maakt voor de race. Alleen dan kan men je tijd registreren.

Om 13.45 uur beginnen we op het Klaasplein met een gezamenlijke warming-up olv Liefting Fit. Om 14.00 uur volgt het startschot van de loop. 

De loop

Duiken in de sloten is, in verband met de geringe diepte, ten strengste verboden. Volg het parcours via de afgezette linten, en volg de instructies van de vrijwilligers bij de hindernissen. 

Vóór de snelste Heer en snelste Dame fietst een vrijwilliger om de koplopers herkenbaar te houden. Mocht je worden ingehaald door een snellere loper, laat hem/haar, dan voor.

Je bepaalt zelf hoeveel rondes je loopt, met een maximum van drie. Echter, na 15.00uur is het niet meer toegestaan om de derde ronde te starten.

Na afloop

Houd vanaf 15.30 het gedeelte voor het podium vrij voor de deelnemers van de tweede run. Om 15.45 start hun warming-up en dan willen we dat gedeelte optimaal gebruiken.

Na afloop van de race lever je je chip direct in bij de organisatie, op het Klaasplein, en ontvang je je verdiende consumptie bonnen voor eten en drinken. 

Omkleden en douchen

Vanaf 13.00 uur is sporthal de Meet (Castricummerweg 13, naast het kermisterrein) beschikbaar. Na de race is het mogelijk om je daar te douchen en om te kleden, tot 18.15 uur. Echter, wij stellen ons niet aansprakelijk voor diefstal en/of vermiste spullen.

Prijsuitreiking

Nadat je je sport tenue hebt verruild voor je feest tenue zien we je weer terug op het Klaasplein om na te praten over de Kermisloop, onder het genot van een drankje en (live) muziek.

Rond 19.30 uur volgt de prijsuitreiking en de Mega super loterij waar alle deelnemers en vrijwilligers aan meedoen. Je moet uiteraard wel aanwezig zijn om je prijs in ontvangst te nemen. Zo niet, dan gaat de prijs naar iemand anders.

Door diverse ondernemers is een aantal te-gekke prijzen ter beschikking gesteld waarvoor het, naast de gezelligheid na afloop, echt de moeite waard is om te blijven!

En wellicht ga je naar huis met een super leuke prijs uit de Mega loterij!