Informatie voor deelnemers 2024

Algemene informatie

Hieronder nog een aantal praktische zaken die we jullie vooraf nog mee willen geven.


Veiligheid staat voorop!!

Iedereen doet mee op eigen risico en verantwoordelijkheid, is 16 jaar of ouder (deelnemers onder de 16 jaar die toch mee doen zijn NIET verzekerd!) en heeft een zwemdiploma. Het dragen van sportschoenen is verplicht.

DUIKEN in de sloten is, in verband met de geringe diepte, ten strengste VERBODEN. Dragen van spikes is niet toegestaan, alsmede het meenemen van huisdieren op het parcours.

Volg het parcours via de afgezette linten, en volg de instructies van de vrijwilligers op het parcours.

Voor de snelste Heer en snelste Dame fietst een vrijwilliger om de koplopers herkenbaar te houden. Mocht je worden ingehaald door een snellere loper, laat Hem\Haar dan voor.


Ophalen startbewijs

Er zijn 2 mogelijkheden om je polsbandje, en dus bewijs van deelname, op te halen. Vergeet niet je bewijs van inschrijving mee te nemen!

Op woensdag 26 juni en vrijdagavond 28 juni van 19.00 tot 20.30 uur op Loet 10, 1911BP Uitgeest.

Het polsbandje dien je VERPLICHT om te doen tijdens de loop. Zorg ervoor dat er weinig ruimte zit om je pols zodat je nergens achter vast blijf haken!

Let op: we starten dit jaar in 3 groepen, om een betere doorloop te krijgen op het parcours. Geef tijdens het ophalen van je startbewijs aan, in welke groep je wilt starten. Maar; vol=vol.

  • Groep 1 (100 deelnemers) start als eerste en daarin zitten de strijders om de prijzen
  • Groep 2 (150 deelnemers) start 5 minuten later
  • Groep 3 (150 deelnemers) start weer 5 minuten later


Winnaars Kermisloop

De man/ vrouw die het snelst de drie rondes, en alle obstakels, heeft volbracht is de winnaar van de Kermisloop Uitgeest!


Omkleden en douchen

Vanaf 15.00 uur is het mogelijk om je om te kleden in sporthal de Meet (Castricummerweg 13, naast het kermisterrein). Na de race is het mogelijk om je daar te douchen en om te kleden (van 16.45 tot 18.15 uur). Tussentijds is de Meet dicht.

Echter, wij stellen ons niet aansprakelijk voor diefstal en/of vermiste spullen.

Om 15.45 uur beginnen we op het Klaasplein met een gezamenlijke warming-up olv Liefting Fit. Hierna gaat iedereen naar zijn startvak waar ook de laatste check is van de polsbandjes. Deelnemers zonder polsbandje worden dus NIET toegelaten!


START

Om 16.00 uur volgt het startschot van de loop.

Je bepaalt zelf hoeveel rondes je loopt, met een maximum van drie. Echter, na 17.15 uur is het niet meer toegestaan om de derde ronde te starten.


Na afloop

Rond 19.30 uur volgt de prijsuitreiking bij het Klaasplein. 


Tot slot

Hopen we vooral dat iedereen veel plezier en lol beleeft aan deze Kermisloop van Uitgeest.

Nadat je je sport tenue hebt verruild voor je feest tenue zien we je weer terug op het Klaasplein om na te praten over de Kermisloop, onder het genot van een drankje en (live) muziek.

 

AVG

Bij inschrijving heeft iedere deelnemer toegestemd om gemaakte foto’s en filmpjes online te publiceren. Met persoonsgebonden gegevens gaan wij strikt en vertrouwelijk om.