Organisatie

Organisatie

Organisatie
Perry Meijer
Perry Meijer
Mijn naam is Perry Meijer, bouwjaar 1974 en geboren in Limmen. Sinds 15 jaar al woonachtig in het mooie Uitgeest. Ik werk ruim 20 jaar als trainer bij tennis en Padel club Uitgeest, en geef ook voetbal training aan de allerjongste jeugd van FC Uitgeest. Sportiviteit zit dus in mijn genen, en dat miste ik de laatste jaren in Uitgeest. In navolging van Kermisrun Limmen, leek het mij leuk om dit ook hier te realiseren.
Met een klein, maar geweldig enthousiast team, is het ons gelukt om de start van de Kermis sportief in te luiden! Het kost veel tijd, maar het enthousiasme van alle deelnemers vooraf en tijdens de loop vergoed alles meer dan genoeg. Prachtig om te zien hoe vorig jaar heel Uitgeest was uitgelopen voor de tweede editie, en dat proberen we dit jaar weer te overtreffen. Ik heb er in ieder geval weer erg veel zin in!
Susan Twaalfhoven
Susan Twaalfhoven
Nadat ik benaderd was door Arjan, was ik gelijk enthousiast over de Kermisloop.
Sporten geeft energie. Hardlopen is een hobby van mij naast mijn werk.
Jaren geleden heb ik les gegeven in sportscholen en verenigingen. Dit is uitgegroeid tot mijn huidige praktijk voor massage en counseling.
Ik woon, werk en ben opgegroeid in Uitgeest.
We gaan er samen een groot sportief feest van maken!
Arjan Zonneveld
Arjan Zonneveld
Arjan Zonneveld, geboren op 8 december 1978 in Heemskerk, getogen in Uitgeest. Zelf loop ik sinds mijn 20e jaar hard. In de loop der jaren legio halve marathons gelopen. Ook heb ik aan de marathon van Berlijn, de RoPaRun 2x (estafetteloop van Parijs naar Rotterdam) en diverse Obstakelruns met succes meegedaan. In 20 jaar heb ik heel wat hardloop-maatjes zien komen en gaan.
Jaren geleden heb ik het er met Susan Twaalfhoven wel eens over gehad hoe leuk het zou zijn om weer eens een hardloop-evenement in ons dorp te organiseren. Wij hebben daar destijds nooit een vervolg aan gegeven.
Totdat ik een aantal jaar geleden met Perry in de tenniskantine van TCU sprak over de kermisrun in Limmen. Het leek hem heel leuk om dat ook naar Uitgeest te halen. Of ik wilde helpen met organiseren. Dat wilde ik natuurlijk wel. Plannen werden geboren, kregen uitwerking en ons organisatie-team werd al snel uitgebreid met Susan Twaalfhoven en Suze van Beuningen. De eerste editie was een regelrechte hit in het dorp! Dit was precies wat de start van de kermis in ons mooie dorp nodig had!
Suze van Beuningen
Suze van Beuningen
...volgt...

Contact

Neem contact op het de organisatie van de Kermisloop.

Sneakers