Organisatie

Organisatie
Anette
Anette

,,Ik kijk ook met veel plezier terug op de zondagkaravaan die we in het verleden tijdens de kermisweek hadden, en natuurlijk het deunen van 2012. Toen scheerde Marjon Brugman van De Kapsters de baard eraf die mijn man zeven maanden voor het goede doel had laten staan.”


Of de Kermisloop van 2024 ook weer bijzondere momenten gaat opleveren? Ongetwijfeld. ,,Ik vind het spannend, maar heb er echt veel zin in. Met alle lopers en vrijwilligers gaan we er iets moois van maken.”

Mick
Mick

,,Zo’n mooi evenement in Uitgeest moet natuurlijk blijven bestaan. Maar we redden het als organisatie niet alleen! We krijgen veel hulp van vrijwilligers, op elk telefoontje dat we plegen wordt enthousiast gereageerd en ook de oude organisatie heeft ons middels de goede overdracht en een duidelijk handboek op weg geholpen. Samen met de andere organisatoren gaan we er een mooi evenement van maken. Op naar een fantastische Kermisloop als sportieve en gezellige start van een mooie kermisweek!”

Marco
Marco
,,Mensen kennen mij misschien van het bedrijf Ledsko Lichtoplossingen, dat ik in 2011 heb opgericht”, vertelt Marco. ,,Samen met Aad Gul, die ik kort daarna tegenkwam, heb ik het bedrijf verder opgebouwd. Ook ben ik actief geweest in de OVU (Ondernemers Vereniging Uitgeest, red.), omdat ik wil dat Uitgeest leefbaar blijft.” Het Uitgeester zijn zit bij Marco in de vezels, want hij is vanuit zijn ouderlijk huis in de Tulpstraat gaan samenwonen met zijn (inmiddels verloofde) Merel op de Hogeweg. ,,Met Boris van 3 en Luca van 1 hebben we twee toppers van zonen.”
Danielle
Danielle

Vraag je Danielle Kaandorp (37) wat de kermisweek voor haar betekent, dan krijg je een kort en krachtig antwoord. ,,Dat is gewoon echt niet in woorden uit te drukken”, zegt de geboren en getogen Uitgeestse, in haar rol als lid van de nieuwe organisatie van de Kermisloop.


,,Ik heb ze zelf allemaal als toeschouwer meegemaakt en het geeft hier en daar wel een uitdaging om opnieuw zoiets moois neer te gaan zetten. De saamhorigheid vergoedt alles. 

Stefan
Stefan

Stefan hoopt dat de editie van 2024 net zo’n succes wordt als de voorgaande jaren. ,,Het is toch prachtig dat mensen vanuit hun eigen tuin de deelnemende familie en vrienden kunnen toejuichen. Ik hoop dat de omwonenden van het parcours het niet erg vinden om hun auto voor een dagje ergens anders neer te zetten.”

Contact

Neem contact op het de organisatie van de Kermisloop.

Sneakers